هدف: آشنایی دانش آموزان با استخراج ، شناسایی و مقایسه پروتئین های موجود در سلول های موجودات زنده با استفاده از دستگاه الکتروفورز و ژل آگارز
پروتئین ها، درشت مولکولهای زیستی متنوع با اعمال بسیار مهم در سلول های موجودات زنده می باشند. ساختار و عملکرد بسیاری از پروتئین ها در گونه های نزدیک بهم مشابه می باشند، اما میزان پروتئین در منابع غذایی ما متغیر است.
راه های متعددی برای شناسایی پروتئین وجود دارد. یکی از این روش ها، استفاده از الکتروفورز است که با آن می توان پروتئین را جداسازی و تشخیص داد. دانش آموزان با استفاده از این کیت به راحتی می توانند دیواره و غشای سلول های مواد غذایی جانوری و گیاهی را شکسته و عصاره سلولی بدست آمده را با استفاده از بافر مخصوص پروتئین آماده و بر روی ژل آگارز در دستگاه الکتروفورز بارگذاری .
با رنگ آمیزی ژل قادر به تشخیص پروتئین و مقایسه آن ها در انواع مواد غذایی خواهند بود ، نمایند.